Afghánsko-česko-slovenské obchodní a investiční fórum

20.07.2021
Ve dnech 14.6. – 15.6.2021 jsme se v Praze zúčastnili AFGHÁNSKO-ČESKO-SLOVENSKÉHO OBCHODNÍHO A INVESTIČNÍHO FÓRA pořádaného ČSAOK

Our goal was to present our company to representatives of the Afghan government, especially the Minister of Mines and Petroleum Haroon Chakhansuri, and to get contacts to potential Afghan customers to whom we could offer our equipment. Haroonu Chakhansurimu a získat kontakty na potenciální afghánské zákazníky, kterým bychom mohli naše zařízení nabídnout.

The meeting also offered an opportunity to meet representatives of the Ministry of Industry and Trade and representatives of Czech companies and share the contacts with each other.

Pondělní program (14.6.2021) probíhal v dopoledních hodinách na Ministerstvu průmyslu a ochodu proslovy ministrů afghánské vlády a místopředsedy vlády, ministra průmyslu a obchodu a ministra dopravy české vlády, Karla Havlíčka. Odpolední program probíhal v hotelu Hilton prezentací českých firem zástupcům afghánské vlády.

 

Úterní program (14.6.2021) zahájil osobně Ministr zahraničních věcí Jakub Kulhánek. Následovala panelová diskuze s ministrem nerostných zdrojů a ropného průmyslu Haroonem Chakhansurim, jeho náměstkem a se zástupci ministerstva průmyslu a obchodu České republiky.

Z pozitivních reakcí afghánského ministra jsme nabyli přesvědčení, že naše výrobky mohou v této zemi najít své uplatnění.

Afghánistán je země s obrovským nerostným bohatstvím a potenciálem, které ovšem v rozvoji dlouhodobě brání neuspokojivá bezpečnostní situace, zaviněná válečnými konflikty.

Věříme však, že se to jednoho dne změní a Afghánistán bude bezpečnou zemí nejen pro vlastní občany, ale také pro investory a dodavatele, jako je DAVON.

© Copyright 2024 DAVON s.r.o.
DAVON s.r.o. | Sumperska 1353 | 783 91 Unicov | República Checa

Necesitamos saber algunos datos

¿Qué material se extrae?*
¿Qué altitud tiene el lugar de instalación?*
¿Cuáles son las temperaturas en el lugar de instalación del equipo?*
¿El lugar de instalación es un ambiente con atmósfera potencialmente explosiva?